Forskellige vinduer og gardiner - Gardinmontøren

Forskellige vinduer kræver forskellige gardinløsninger

Book konsulent til dit projekt

Forskellige vinduer har forskellige udfordringer

​Gardiner kan laves til mange typer, størrelser og faconer

​Store vinduer giver godt med lys, men de store åbne flader kan også være med til at skabe et ‘hul’ i indretningen. Derfor skal en gardinløsning til et stort vindue ikke mindst være velegnet til store vinduer og have nem betjening uanset størrelsen, men også kunne komplimentere indretningen og behov og samtidig lade lyset komme ind!

Gardiner i buede vinduer

Selvom vi ser dem mindre og mindre kan det stadig være svært at finde en gode gardiner til buede vinduer. Ikke alle typer gardiner kan klare de buede vinduer, og ønsker man ikke at dække hele væggen til er der kun få løsninger der duer.

Gardiner i smalle vinduer

Selvom vinduer er smalle og kan virke ubetydelige, kan der ofte blive brug for at skærme af for skarpt lys og måske indkig.

Gardiner i ovenlysvinduer

Skrå vinduer giver et godt lys og måske i nogle tilfælde for meget lys og varme.  Få mest ud af dagslyset og mørklæg efter behov med rullegardiner, Duettegardiner eller plisségardiner til ovenlysvinduer – eventuelt med vores LightBlock system.​

Gardiner i døre

Gardiner er hovedsageligt tiltænkt vinduer, men der er også vinduer i nogle døre – og de er ikke en undtagelse. I eksempelvis franske døre er der flere funktionelle muligheder.

Persienner, træpersienner, plisségardiner samt Duettegardiner og rullegardiner kan alle monteres med spændingsanordninger, der forhindrer at gardinet støder mod døren, når den åbnes og lukkes.

Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv