Posts Arkiv - Gardinmontøren

Blog om erhvervsindretning

I denne blog fokuserer vi på design, funktion og innovative nyheder inden for gardiner, solafskærmning og tæpper mm.

Det er vores mission med bloggen at skabe et miljø, hvor vi ikke alene ser på design og indretning, men hvor vi i høj grad også deler ud af vores viden om funktionalitet, teknik, udvikling, og hvad gardiner og solafskærmning kan tilføre bygningen, personalet og indeklimaet.

God fornøjelse og tak fordi du læser med!

Trivsel på kontoret
Optimalt indeklima på kontoret er bl.a. med til at opnå bedre trivsel og større arbejdsglæde i ethvert kontormiljø
Godt lys på kontoret
Lyset er blandt de mest afgørende parametre for vores trivsel og sundhed. Derfor er det vigtigt, at sikre den optimale solafskærmning, så det vigtige dagslys kan bruges optimalt...
Solafskærmning for skolens indeklima
Hvordan kan funktionel solafskærmning og gardinløsninger være med til at påvirke indeklimaet på skolen i en positiv retning? Det giver vi vores bud på i her.
10 værdiskabende fakta om tæpper til erhverv
Tæpper i høj kvalitet skaber ikke alene trivsel og et godt arbejdsmiljø for den enkelte medarbejder – det er bæredygtigt og værdiskabende for virksomheden.
Håndværket og symaskinen
Håndværket og symaskinen er fundamentet for os og for vores branche - et håndværk, vi er stolte af! Få historien om et gammelt og traditionelt håndværk som har været værdsat og uundværligt for os i mere end 60 år.
Gardiner til hjemmekontor
Hjemmekontoret skal være lige så vigtig og veletableret som i virksomheden. Ikke alene bliver digitale kommunikationsløsninger prioriteret højt, det bliver det gode arbejdsmiljø på hjemmekontoret også.
Gardiner med i budgettet
Lad gardiner og solafskærmning være en del af planlægningen allerede inden byggeriet går i gang. Det er ofte en stor post i regnskabet, så gå ned i detaljerne og stil de vigtige spørgsmål så tidligt som muligt!
Forskellige vinduer og gardiner
Vinduer og døre har forskellige størrelser, former, faconer og placeringer. Derfor bliver gardiner og solafskærmning produceret individuelt og efter mål. Typen af produktet afhænger af behov og form mm.
Optimering af bygningens energiforbrug
Ved at bevare dagslysets fulde spektrum og dæmpe det ved behov kan DYNAMISK SOLAFSKÆRMNING sikre et indeklima, hvor brugernes komfort har prioritet - hvilket fører til forbedret sundhed, trivsel og produktivitet.
Intelligente stofgardiner
I erhvervsindretning spiller sikkerhed en stor rolle, foruden æstetik, når der skal vælges tekstiler. ​Alle vores intelligente stofgardiner er permanent brandhæmmende takket være modificerede polyesterfibre.