Om Gardinmontøren Erhverv - Landsdækkende gardinleverandør
Gardiner og solafskærmning til et professionelt arbejdsmiljø

Gardinmontøren Erhverv

Book projektkonsulent

Landsdækkende gardinleverandør med mere end 60 års erfaring

​Gardinmontøren Erhverv er en loyal og professionel landsdækkende sparringspartner og erhvervsleverandør indenfor totalløsninger af gardiner samt indvendig og udvendig solafskærmning.

Vi varetager alle typer opgaver til både det private og offentlige erhvervsliv herunder pleje-, sundheds-, skole- og uddannelsessektoren.

Vi er et stærkt team af eksperter, der rådgiver bygherrer og entreprenører, arkitekter og designere. Sammen med markedets stærkeste løsninger gør det Gardinmontøren Erhverv til en professionel og alsidig sparringspartner, når det gælder gardinindretning i bygninger og domiciler.

Levering og montering i hele landet

Igennem tiden har vi opbygget en bred viden og et solidt knowhow, som vores kunder i hele Danmark får udbytte af.

Det er ikke alene selve solafskærmningen, men hele det generelle behov for optimering af indeklima og trivsel vi er opmærksomme på, når vi udarbejder planer og løsninger i samarbejde med virksomheden eller afdelingen.

Løsningerne udføres, så der er taget hånd om såvel det funktionelle som det arkitektoniske. I tæt samarbejde med arkitekten, ingeniøren, lederen, medarbejderen og brugeren sikres den helt optimale og unikke løsning, der tilgodeser udfordringer og ønsker.​

– Vi er bredt repræsenteret i hele Danmark, med hovedsæde i Odense.

– Vi er tæt på kunder og kontakter i hele landet.

– Vi har egen produktion, systue og montageafdeling.

– Vi sætter fokus på dansk kvalitet, arbejdskraft, fleksibilitet og hurtig levering.

Tænk gardiner ind fra starten af en

indretnings- eller byggeproces

Det optimale er, at vi allerede tidligt er med i planlægningen af byggeriet. På den måde kan tekstilløsningens design, funktionalitet og praktik tænkes ind i projektet, så I når rigtigt og fremtidssikret i mål.

Et fagligt fællesskab

Gardinmontøren Erhverv er en del af Gardingruppen. Et landsdækkende fagligt fællesskab, der også dækker GardinHuset og House of Home.

Få besøg af vores faglige konsulenter

Vores konsulenter står klar med faglig rådgivning til de miljøer, hvor gardiner, bløde tekstiler og solafskærmning skal spille en aktiv rolle i indretningen, der hvor hverdagen og arbejdsforholdene skal optimeres for de personer, der færdes i byggeriet.

Undervejs rådgiver og vejleder vi, laver prøveophæng og udarbejder et uforpligtende tilbud på det samlede løsningsforslag.​

Mød vores erhvervskonsulenter her

Gardinmontørens historie

Gardinmontøren Erhverv blev grundlagt af Lillian og Frede Petersen i 1960. Allerede dengang leverede vi specieldesignede gardinløsninger til offentlige og til private virksomheder. I dag drives Gardinmontøren Erhverv af 2. generation, Steen Stuhr og Helle Stuhr Frederiksen.

Gardinmontøren Erhverv har taget mange kvantespring siden begyndelsen, men grundstenen fra vores ophav er den samme – nemlig de 5 nøgleområder, alle i virksomheden arbejder efter. For os er fleksibilitet, kvalitet, kreativitet, pris & økonomi, miljø & etik meget mere end ord. De er grundlaget for vores eksistens.