Godt indeklima med solafskærmning - Gardinmontøren Erhverv
Korrekt solafskærmning bidrager til et

Godt indeklima

Få mere information

Gardiner og solafskærmning for det gode indeklima

Når det gode indeklima beskrives, ser man blandt andet på, om der er tilstrækkeligt lys, der ikke virker generende, samt hvor behagelig temperaturen og lyden er i lokalet.

Virksomhedens bygning danner rammen om menneskers daglige arbejdsliv. Derfor er det vigtigt at fokusere på indretning, kvalitet, holdbarhed, æstetisk og ikke mindst temperatur. Når vi tager bestik af behov og ønsker til ny solafskærmning, er det alle parametre, vi tager med i betragtningen.

Værdien af et godt indeklima

Indeklimaet skal have en positiv påvirkning på sundhed, koncentration, indlæringsevne, innovation og kreativitet.

Der er et stort potentiale for forbedring ved hjælp af kvalitets-solafskærmning og gardiner. De er en del af de indretningselementer, der bidrager til det gode indeklima og reducering af energiforbruget.

Temperaturregulering

”Værdien af den forbedrede produktivitet vil klart overgå omkostninger ved at forbedre bygningernes indeklima til det nødvendige niveau. Et bedre indeklima kan sænke sygefraværet blandt medarbejdere, hvilket skaber økonomisk incitament for virksomheden.” (rgo.dk)

Solafskærmning for et

fremtidigt og økonomisk perspektiv

Det er naturligvis værdiskabende for enhver virksomhed, hvis medarbejderne trives. Men det er i høj grad også besparende på forbruget og på naturens ressourcer.

Når vi udarbejder en unik gardinløsning til erhverv, ser vi på den bedste udnyttelse af det naturlige lys og stabilisering af temperatur døgnet rundt.

Temperaturregulering

Korrekt arbejdsmiljø = korrekt solafskærmning

Bevarer udsynet og inddrag “dagslys-faktoren”, som er vores naturlige behov for, at indføre så meget naturligt lys som muligt arbejdsdagen igennem. En effektiv solafskærmning bidrager til den generelle trivsel gennem effektiv regulering af indendørstemperaturen og minimering af blænding fra direkte sollys.

Ifølge Miljøstyrelsen er det største problem, som danskerne oplever med indeklimaet, for høj temperatur. På top 10 med indeklimaproblemer kommer også dårlige lysforhold og dårlig luftkvalitet, som har de konsekvenser, at det giver træthed, manglende koncentrationsevne, hovedpine og generel utilfredshed. Om sommeren vil vi gerne have det svalt indenfor, og stadig gerne kigge ud.

Det er specielt solens lysstråler vi bliver generet af, og gerne vil kontrollere. Men også varmen vil vi gerne have styr på. Den billigste og mest effektive måde er solafskærmning, der kraftigt reducerer strålevarmen, således at det er svalt indendørs.

– Omvendt vil vi også gerne isolerer for kulden om vinteren – hvilket solafskærmningens skjold vil virke isolerende i stedet for reflekterende.

Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv