Børnesikrede gardiner - Kontakt Gardinmontøren Erhverv
Lad børn i vuggestuer og børnehaver udforske verden med naturlig nysgerrighed i sikre omgivelser

Børnesikrede gardiner og solafskærmning

Kontakt

Gardiner designet med fokus på børnesikkerhed

​Gardiner og solafskærmning i fine designs, klare farver og med de rigtige tekniske egenskaber giver utallige muligheder for at skabe et kreativt univers til fri leg, samtidig med at det er muligt at styre lysindfald og temperatur.

Der findes en række muligheder for at sikre lokalets gardiner og solafskærmning som f.eks. motorisering, snoreløs betjening eller kæder fastgjort på væg mm.

Børn og unges trivsel og sikkerhed kommer i første række – også når det gælder gardiner samt udvendig og indvendig solafskærmning

Læs om udvendig solafskærmning i børnehaven

Børnesikkerhed

standard EN 13120

Alle vores produkter er i overensstemmelse med EN 13120 (europæisk sikkerhedsstandard for indvendig afskærmning til vinduer og døre).

EN 13120 betyder, at gardiner med snore og kæder skal overholde visse krav for større sikkerhed for børn i rummet. Standard EN 13120 dikterer, at snore og kæder ved gardiner og solafskærmning skal være minimum 1,5 m. over gulvet.

Kæder kan fastgøres med en kædestrammer på væggen, og snore kan fastgøres med snorstrammer.

SmartCord og Smartlift er betjeningsløsninger, der efterlader snoren kort, uanset hvilken position gardinet befinder sig i.

Sundhedsmærket OEKO-TEX

Vi anbefaler vores OEKO-TEX mærkede produkter til brug i lokaler, hvor børn opholder sig. Mærkningen betyder, at produkterne overholder strenge grænseværdier for indholdet af skadelige stoffer.

Børnesikker

motorstyring af gardiner

Både udvendig og indvendig solafskærmning med motorstyring er en børnesikker løsning, da selve solafskærmningen er helt fri for snore og kæder.

Motorstyring
Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv