Solafskærmning til nyt projekt - Gardinmontøren Erhverv
Professionel råd og vejledning

til flytte- eller byggeprojekt

Få afdækket alle ønsker, behov og økonomi tidligt i projektet

Book projektkonsulent

Tænk solafskærmning ind fra starten af et flytte-, renoverings- eller byggeprojekt

Når et nyt projekt går i gang, kan der være mange fordele i at tage gardiner og solafskærmning med i betragtning fra starten. Ikke mindst i budgettet, da alle rum får behov for enten udvendig eller indvendig solafskærmning – eller måske endda begge dele.

Tidlig rådgivning til gardiner og solafskærmning

Tag os med på råd tidligt og få kortlagt den rette løsning i startfasen af et flytte- eller byggeprojekt. Vi har været med i en lang række byggeprojekter og er jeres professionelle sparringspartner indenfor solafskærmning, akustik og indretning.

Strøm til motorstyring

Ved virksomheden på forhånd, at gardiner og solafskærmning skal motoriseres og betjenes automatisk, kan el-installationer med fordel trækkes og placeres de steder, hvor det på forhånd er bestemt, der skal være motoriseret solafskærmning.

Motorstyring

Projektering

Lad os hjælpe med at få skabt et overblik og få klarlagt de mål, virksomheden har for projektet.

De enkelte rum og afdelinger i en virksomhed har forskellige udfordringer ift. sol, varme, akustik og indretning, som kan imødekommes med de rette typer af solafskærmning.

Derudover har langt de fleste virksomheder i dag et mål om at være energibesparende og bæredygtige i valg af produkter og materialer.

Hjælp til projektering
Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv