Gardiner med i budgettet - Gardinmontøren Erhverv
Få solafskærmning med i hele processen

- og med i budgettet fra start

Kontakt

Har du budgetteret det hele?

At bygge en helt ny erhvervsejendom eller flytte til et nyt domicil er, eller kan være, lidt af et puslespil med mange små og store beslutninger og ikke mindst benhårde prioriteringer.

Skal vi hjælpe dig med at projektere og kortlægge den rette løsning med solafskærmning?

Projektering
Hvordan opnås et

godt indeklima året rundt?

Når et nyt byggeri skal sættes i gang, har de fleste et skarpt øje på plantegning, byggematerialer og fremtidsvisionen for bygningen – men der er rigtigt meget andet, der skal tænkes ind og ikke mindst budgetteres, som selv entreprenør og arkitekt kan ”glemme”.

Beskriv virksomhedens

værdier og behov grundigt

Selv den bedste forfatter i litteratur kan have svært ved at sætte ord på den indretning der beskriver et brand, og som giver et behageligt og værdiskabende indeklima for de ansatte – ja, en beskrivelse af hele det samlet billede af det færdige og indrettede nye hus. Ligesom det kan være en udfordring at se det fungere i praksis med alle tidens moderne og teknologiske muligheder.
​Gå derfor i detaljer og stil alle de vigtige spørgsmål så tidligt i processen som muligt!

Har du tænkt på indvendig solafskærmning

Indvendig solafskærmning og gardiner er ofte en større post i prioriteringerne, end de fleste lige umiddelbart har med fra start.

​Find virksomhedens budget og sørg for at beskrive alle rum og deres funktion individuelt.​

 • ​Hvem skal mest bruge rummet?
 • Er det et kontor, hvor temperatur og genskin i PC-skærm kan blive en udfordring?
 • Vender rummet mod syd?
 • Skal alle gardiner og solafskærmning betjenes med motor?
 • Hvilke møbler skal der indrettes med?
 • ​Hvilke farver skal ind i rummet?
 • Skal rummet kunne mørklægges til præsentation?
 • Skal der laves rum i rummet med gardiner?
 • Skal den nye solafskærmning være temperaturregulerende?
 • Skal gardinerne være brandhæmmende eller måske bakteriedræbende?
 • Hvad må det koste?
Book faglig konsulent

Det perfekte uderum

Nogle af de store og dyre side-projekter som have, indkørsel, P-plads og terrasse er nogle af de vigtige elementer i et byggeprojekt, som først kommer i betragtning på et senere tidspunkt.
​Uderum giver byggeriet perspektiv, og ligesom indvendig indretning fortæller de udvendige omgivelser også historien om virksomhedens brand, kultur og stil, og så skal det fungere i praksis ligesom alt andet i hverdagen.

Har virksomheden brug for

udvendig solafskærmning?

I sommerperioden udvides f.eks. frokoststuen til terrassen, altanen eller haven, så beskriv hvordan du vil bruge det ”ekstra rum” og hvordan det vender i forhold til solen.
​- Har du brug for en markise over terrassen eller vinduesmarkiser over vinduer?
– Har du brug for udvendig screen på vinduerne?
– Skal din solafskærmning betjenes med motor?
– Skal der være et overdækket rygeområde?
·- Hvad må det koste?
Tænk på el-arbejdet til

motorstyret solafskærmning

Har du et ønske om at indrette virksomheden med gardiner og solafskærmning, som kan styres med fjernbetjening eller med en app på en smartphone eller tablet?

Der kan med stor fordel føres strøm og ledninger under selve byggeprocessen, så det sidder perfekt fra starten. Det giver et ledningsfrit look, og gør det nemmere at montere.

Motorstyring

Akustikken i høje rum med store hårde flader​

Mange moderne virksomheder etableres i store miljøer med flader af hårde byggematerialer og højt til loftet. Det kan give en lang efterklangstid og dermed dårlig akustik. Blot en ekstra meter på lofthøjde kan give en langt mere rungende efterklang. Det kan afhjælpes med bl.a. struktur eller akustikregulering på de hårde flader eller med akustikplader.

Gardiner og solafskærmning kan sænke akustik og gør lydene blødere.

​Vælger du de rigtige løsninger med gardiner og solafskærmning i en lydabsorberende kvalitet, kan du få dækket flere funktioner i et: Solafskærmning, temperaturregulering og behagelig akustik.

Akustik og lyd

Lad os tage en snak tidligt i byggefasen!

Søger du at afdække mulighederne for solafskærmning i byggeprojektet eller i et nyt domicil, kan vi hjælpe med at projektere og kortlægge den rette gardinløsning, og evt. foretage en prøvemontering.

Vi tilbyder dig professionel rådgivning om korrekt placering og udformning af vindueskarm, vinduestype, lyskasse, radiator og meget mere.

Alt i alt hjælper vi med at stille alle de rigtige spørgsmål, så du kan nå dine mål for et optimalt indeklima, stil, indretning og ikke mindst en bæredygtig og holdbar løsning for virksomhedens fremtid i nye omgivelser.

Ring på tlf. 66 17 28 00 og lad os se på alle mulighederne og budgettet sammen.

Kontakt
Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv