10 værdiskabende fakta om tæpper - Gardinmontøren Erhverv
Tæpper for et værdifuldt arbejdsmiljø

10 værdiskabende fakta om tæpper til erhverv

Til private og offentlige virksomheder

Kontakt

10 fakta om tæpper til erhvervslivet

I både det offentlige og private erhverv stilles der i dag høje krav til individuelt tilpasset arbejdsmiljø. Samtidig ønsker virksomheder at skabe en visuel sammenhæng i den samlede indretning.

Tæpper kan have afgørende betydning på flere parametre:

1. Visuel identitet – branding
2. Atmosfære
3. Fællesskab
4. Akustik
5. Sundhed
6. Komfort
7. Isolering
8. Rum i rum
9. Bæredygtighed
10. Individualitet

Tæpper for virksomhedens visuelle identitet og branding

1

Hvad skal virksomheden signalere, og hvilken historie skal fortælles?

En virksomhed består af forskellige rammer, som skal udstråle virksomhedens brand og udtrykke de værdier, virksomheden står for. Det gælder særligt gulve og vægge der i afstemte farver, udtryk og stil kan være med til at skabe en helhed og samtidig understøtte virksomhedens brand.

Det handler om at skabe behagelige og funktionelle rum, der i sit udtryk virker indbydende og fortællende til virksomhedens borgere, kunder, gæster og medarbejdere.

Læs også om rullegardiner med logotryk eller unikke designs

Tæpper for atmosfære og god stemning

2

Hvilken følelse skal rummet efterlade hos den enkelte?

Medarbejdere opholder sig ofte på arbejdspladsen 1/3 af hverdagen, og mange besøgende kommer og går. Her kan de rette tæpper være med til at skabe arbejdsro, engagement og inspiration.

Uanset om man er gæst, klient eller medarbejder handler det i høj grad om, at føle sig vigtig, værdsat og velkommen.

Tæpper for fællesskabet

3

Ved at vælge en ensartet stil til rummets flader der understøtter stemningen og historien, understøttes også fællesskabet og engagementet i et team eller hos husets gæster.

Tæpper for en behagelig akustik

4

Tæpper og gardiner virker lydabsorberende og afhjælper støj fra fodtrin, samtaler, ringelyde og lyde fra printer mm. En behagelig akustik bidrager til det gode indeklima uanset om rummet skal benyttes til borgere, gæster eller medarbejdere.

Med andre ord er en behagelig akustik med til at fremme produktivitet og arbejdsvilkår i enhver virksomhed, og de lyddæmpende tæpper kan monteres på både gulve og i mindre sektioner på vægge.

Tæpper for trivsel og sundhed

5

Den mentale og fysiske sundhed kan i mange tilfælde være afgørende for trivsel på arbejdspladsen og for produktiviteten.

Vores tæpper til det professionelle arbejdsmiljø er nemme at rengøre samt allergivenlige og testet for allergifremkaldende stoffer.

Tæpperne kan være med til at eliminere støjgener i større eller mindre grad og skabe en roligere stemning. Det kan sænke stressniveauet for alle, der opholder sig i rummet.

Læs også om solafskærmning for det gode indeklima

Tæpper for sikkerhed og den gode komfort

6

Tæpper kan være blødere og mere eftergivende at stå på, hvis man har et job, der kræver, at man står op meget af dagen, eller man vælger at stå op ved sit skrivebord.

På f.eks. hotelværelset eller i plejeboligen er lækre tæpper med til at skabe en dejlig hjemlig komfort, og alle tæpper er naturligvis brandhæmmende, hvis uheldet skulle være ude.

Isolerende tæpper

7

Tætte fibre i tæppet kan virke isolerende, så det holder på varmen i de kolde måneder og holder temperaturen nede i de lunere måneder.

Tæpper der skaber rum i rum

8

Et væg-til-væg-tæppe samler rummet og skaber en helhed i indretningen.

Mindre tæppe-løsninger kan binde områder samme og skabe zoner til møder eller samtaler i f.eks. større kontorfællesskaber, på gangarealer, i biblioteker eller i venterum.

Det kan også afgrænse et mindre kontorområde og gøre det mere intimt og personligt.

Uanset hvad er et tæppe med til at skabe rum i rummet.

Et slidstærkt tæppe er bæredygtigt

9

Et tæppe i høj kvalitet er slidstærkt, nemt at rengøre og holder i længere tid – Det er både økonomisk og bæredygtigt på den lange bane.

Tæpper til erhverv produceres ud fra miljømæssige faktorer som produktionsteknikker og principper samt metoder til dyrkning og indfarvning mv.

Tæpper til individuelle ønsker og behov

10

Virksomheder og organisationer i dag stræber efter at skabe et unikt og inspirerende arbejdsmiljø. Ønsket er bedre fysiske rammer for trivsel, innovation og dynamik der kan skabe større værdi. Derfor vælger mange at arbejde målrettet med individuel og helhedsskabende indretning med bl.a. tæpper, gardiner og solafskærmning.

Et lækkert tæppe kan bringe virksomhedens sjæl og visuelle identitet helt ned på gulvet, også indenfor de krav der stilles til det generelle indeklima.

Med en mindre produktion af tæpper, har enhver virksomhed mulighed for også at skabe individuel indretning i de forskellige afdelinger til de forskellige ønsker og behov.

Om indretning til erhverv

Tæpper i høj kvalitet til det private og offentlige erhverv

Kvalitetstæpper kan tilpasses og understøtte ethvert behov for stil, stemning og komfort i et kontor, et hotel, en plejebolig, på skolen, i institutionen, på et museum, i butikslokalet, i en kontorbygning, i et typehus, i en udlejningsejendom og andre steder med daglig trafik.

Læs også om gardiner til erhverv og tapet til erhverv.

Book projektkonsulent
Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv