Om Gardinmontøren - Gardinmontøren
Funktionel solafskærmning til det offentlige og private erhverv

Siden 1960

Det handler om trivsel i det danske erhvervsliv

Og det begyndte i 1960

I 1960 blev Persiennemontøren grundlagt med fokus på specialdesignede gardinløsninger til både private boliger og til erhvervslivet.

Kort efter skiftede virksomheden navn til Gardinmontøren, som det også hedder i dag.

Vores fokus er at skabe trivsel på arbejdspladser med funktionelle gardiner og solafskærmning. Det bærende i enhver virksomhed er medarbejderne, og netop derfor spiller indeklimaet en vigtig rolle, i ethvert miljø hvor der skal præsteres på daglig basis.

Din virksomheds udfordringer

er vores fokus

Når vi træder til som leverandør af gardiner og funktionel solafskærmning, sikrer vi skræddersyede løsninger, der opfylder æstetiske såvel som praktiske krav.

I tæt samarbejde med jer og eventuel arkitekt og designer, sætter vi os grundigt ind i jeres specifikke behov og ønsker, hvilket garanterer en optimal integration af gardiner og solafskærmning i jeres arbejdsrum.

Vores knowhow og vores samarbejde med jer sikrer, at både arkitektoniske krav, myndighedernes krav og medarbejdernes behov bliver tilgodeset i en samlet løsning.

Mød erhvervskonsulenterne her
Viden og knowhow

i to generationer

Gardinmontøren Erhverv er en 100% dansk ejet familie-virksomhed, som igennem to generationer har bevaret egen systue og egne montørkorps. Det er jeres sikkerhed for høj faglig ekspertise, god kvalitet og ikke mindst fleksibilitet.

Helle Stuhr Frederiksen

Steen Stuhr

Respekt, tillid og holdbare løsninger

“Det er en tillidssag at skabe et godt og givende samarbejde, når jeres virksomhed skal imødekomme alle unikke behov for et godt arbejdsmiljø.

Mit team og jeg træder ind i enhver virksomhed med respekt, når vi skal yde en faglig service til jeres virksomheds unikke, imødekommende og værdiskabende indretning. Lige fra store og komplekse til de mindre individuelle løsninger.

Det er vores professionelle og fornemmeste opgave at tage alt med i betragtning, så I får skabt de bedste rammer med branchens mest optimale løsninger – ude såvel som indenfor.

Markedets mest innovative og holdbare kvaliteter er ikke alene besparende for dig på den lange bane – Det understøtter også vores fælles vej imod en grønnere fremtid!”

Helle Frederiksen
CEO og erhvervskonsulent