Funktionel solafskærmning - Gardinmontøren Erhverv
Hvad kan gardiner og solafskærmning gøre for virksomheden?

Funktionel solafskærmning

Ud over design og indretning kan funktion være med til at præge indeklima og sikkerhed

Book projektkonsulent

Gardiner og solafskærmning med tekniske egenskaber

Det er et faktum, at et godt indeklima løfter produktiviteten. Det kan derfor godt betale sig at sætte fokus på de udfordringer, der måtte være, og meget kan løses med de tekniske egenskaber, der i dag definerer funktionel solafskærmning.

De største udfordringer med indeklima

Det største problem med indeklimaet på de danske arbejdspladser er, ifølge Arbejdstilsynet, bl.a. forkert eller for høj temperatur. (at.dk)

Andre faktorer, der spiller ind ifm. indeklimaproblemer, kan være dårlige lysforhold og dårlig luftkvalitet, som har de konsekvenser, at det kan give træthed, manglende koncentrationsevne, hovedpine og generel utilfredshed.

Et godt indeklima kan skabes med bl.a. korrekt solafskærmning, idet en funktionel solafskærmning bidrager til den generelle trivsel gennem effektiv regulering af indendørstemperaturen og minimering af blænding fra direkte sollys.

For at indføre så meget naturligt lys som muligt i løbet af arbejdsdagen er det vigtigt, at gardiner og solafskærmning ikke lukker alt lys ude, men blot filtrerer de skarpeste og mest generende stråler.

Krav om funktion, kvalitet og sikkerhed

I det offentlige stilles der en lang række krav til funktion og kvalitet. F.eks. børnesikring, hvor der er børn til stede, og brandhæmmende gardin-kvaliteter i ældrecentre og på hoteller. Herudover stilles der f.eks. store krav til kvalitet og holdbarhed, hvor gardinet bliver trukket for og håndteret mange gange i løbet af dagen.

Nogle typer af gardiner og solafskærmning opfylder flere krav og løser flere udfordringer samtidig, og både gardiner og solafskærmning kan kombineres ud fra individuelle ønsker.

5 indeklima-udfordringer, der kan løses med funktionel solafskærmning:

Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv