Solafskærmning til skole - Gardinmontøren
Gardiner og solafskærmning til

skole og uddannelse

Kontakt

Solafskærmning for et stabilt indeklima

Et stabilt og sundt arbejdsmiljø for elever og ansatte, skal fungere naturligt døgnet rundt. Det giver mere arbejdsro og understøtter indlæring og kognitiv udvikling.

I dag er gardiner og solafskærmning udviklet med en række innovative og tekniske egenskaber samt automatiske betjeningsmuligheder, der er med til at sikre et stabilt og sundt indeklima til gavn for trivsel og læring.

Solafskærmning i kantine

Et godt og rart indeklima i de områder, hvor elever og personale spiser frokost og kobler af, etableres med en gardinløsning, der reflekterer en stor del af lyset og varmen tilbage ud af vinduerne. Om vinteren er den samme løsning med til at holde på varmen.

Derudover skabes den rette stemning med det visuelle design i den samlede indretning.

Udvendig solafskærmning

Den udvendige solafskærmning på skoler og uddannelsesinstitutioner er ofte med til at præge det indvendige arbejdsklima for elever og personale.

Der findes en række løsninger og produkter, der på hver deres måde løser de samme udfordringer – udvendigt såvel som indvendigt året rundt.

Rent arkitektonisk skal den udvendige solafskærmning komplimentere facaden.

Udvendig solafskærmning
Produkternes

længere levetid

Det korrekte valg til den samlede indretning giver en langsigtet løsning. Det nedsætter risikoen for hyppig udskiftning.

Kvalitet og service sikrer en lang og dermed mere bæredygtig levetid, ligesom selve kvaliteten af tekstiler og materialer i dag ofte leveres bæredygtigt og ansvarligt.

Om Serviceaftale

Fordele med motorstyring

Skolens solafskærmning kan betjenes manuelt og/eller med motorstyring.
Fordelen ved automatisk betjening er, at rummets solafskærmning er med til at stabilisere det gode indeklima døgnet rundt. Derudover sikres det, at produkterne bliver håndteret nænsomt og på den måde holder længere.
Om motorstyring

Det handler om at finde ”den røde tråd” i den samlede løsning

Jo tidligere vi er med i projektplanen, jo bedre sikres den helt rigtige løsning med gardiner og solafskærmning for hvert enkelt lokale eller afdeling. Det sikrer, at alle forhold og udfordringer bliver taget med i betragtning, inden der investeres.

Vores erfaringer viser, at en langsigtet og gennemtænkt plan, også er med til at sikre en væsentlig energibesparelse.

Lad os høre om projektet
Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv