Solafskærmning til det offentlig - Gardinmontøren Erhverv

Gardiner og solafskærmning til det offentlige

Book projektkonsulent

Gardinløsninger til det offentlige

Hos Gardinmontøren Erhverv har vi i flere årtier udviklet og monteret forskellige og individuelle løsninger med gardiner og solafskærmning til det offentlige. Vores kunder tæller skoler, fritidsinstitutioner, uddannelsescentre, plejehjem og -boliger, samt hospitaler, kontorer og venterum m.fl.

Der er blevet konstant udviklet og fokuseret på de tekniske egenskaber såvel som design, farver og indretning.

En korrekt gardinløsning løser ofte flere udfordringer, end der umiddelbart er fokus på.

En del af en samlet

energiøkonomisk plan i det offentlige

Små som store kommuner arbejder alle i dag med en strategisk indeklimaplan. En plan som ikke alene skal sikre et bedre indeklima for brugere, elever og ansattes trivsel og præstation, men som også indeholder bæredygtige løsninger med et fremtidigt perspektiv.

Læs mere om bæredygtige gardiner og solafskærmning

Det handler om at finde ”den røde tråd” i en samlet løsning, og gardiner og solafskærmning kan med fordel komme med på dagsordenen, så alle behov og ønsker bliver afdækket.

Kontakt os for mere information
Et optimeret indeklima

for alle offentligt ansatte

Der findes ikke et enkeltstående greb, der fixer udfordringer med dårligt indeklima. Derfor ser kommunerne på flere parametre, der samlet kan give et sundt og stabilt arbejdsmiljø og øget trivsel.

Brugere, elever og medarbejdere opholder sig ofte i samme lokale i flere timer, hvor lys, temperatur og luft ændrer sig i løbet af dagen. En langsom udvikling, der først opdages, når det bliver for ubehageligt.

Med den rigtige funktionelle solafskærmning holdes indeklimaet mere stabilt døgnet rundt.

Høje krav fra lovgivningen

Offentlige arbejdspladser er underlagt regler og love, der skal sikre et optimalt arbejdsmiljø for alle. Det stiller krav til funktionel solafskærmning med de rette tekniske egenskaber.

Egenskaber som:

  • brandsikkerhed
  • hygiejne
  • børnesikring
  • sol- og varmereflektion

Derfor er det vigtigt at få kortlagt den rette løsning, inden der investeres. Vi er med fra start til slut, så jeres offentlige afdeling investerer i den rigtige og mest optimale løsning. Det sikrer mest værdi og besparelser i fremtiden.

Læs mere om gardiner og solafskærmning i børneinstitution, ældrecenter, venterum, skoler og hospitaler.

Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv