Intelligente stofgardiner - Gardinmontøren

​Intelligente stofgardiner til professionel brug

Intelligente stofgardiner til det professionelle arbejdsmiljø

Kollektionen indeholder mange tusind varianter, hvilket gør det muligt at finde en velegnet løsning til ethvert projekt indenfor offentlig indretning.​

I erhvervsindretning spiller sikkerhed en stor rolle foruden æstetik. Når der skal vælges tekstiler, bør du derfor ikke gå på kompromis, når det kommer til beskyttelse af personale, patienter og besøgende.

Alle vores intelligente stofgardiner er permanent brandhæmmende takket være modificerede polyesterfibre. Tekstilerne forebygger udbredelse af brand- og røgudvikling. Den høje sikkerhed er dokumenteret ved hjælp af generelle tests i overensstemmelse med alle nationale og internationale standarder.

Gennem årelangt fokus på kvalitet, dokumentation samt evnen til at koble intelligente egenskaber til tekstilerne, er vi i stand til at levere topkvalitet til den professionelle bruger. Vi stræber altid efter høj kvalitet, flere værdiskabende egenskaber for brugerne, samt højeste produktsikkerhed via dokumentation og certificering.

Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv