Gardiner til hjemmekontor - Gardinmontøren Erhverv
Er indeklimaet lige så rart som på jobbet?

Gardiner til hjemmekontor

​Fremadrettet bliver hjemmekontoret lige så vigtig og veletableret som i virksomheden.

Ikke alene bliver digitale kommunikationsløsninger prioriteret højt – indeklimaet og indretningen med god solafskærmning får den samme høje prioritet i fremtiden.

Se et lille udpluk af funktionel solafskærmning længere nede.

Arbejdspladsen er flytte ind i hjemmet

Virksomheder og medarbejdere har omstille sig til, at flere arbejder hjemmefra, og netop derfor er der foretaget investeringer i bedre digitale værktøjer for at sikre en løbende kommunikation og dialog, og for at understøtte en fortsat produktivitet. Denne forøgelse forventes kun at stige, så arbejdet hjemmefra bliver endnu nemmere i fremtiden.

Hjemmearbejde er blevet en realitet og for nogle forløber arbejdsdagen f.eks. ved spisebordet på en spisestuestol. Sådan var det særligt under Coronakrisen, men nu har mange fået etableret et sted i hjemmet med hæve-sænkebord, kontorstol, ekstra PC og nogle har endda et reelt hjemmekontor. Flere virksomheder investerer i deres medarbejders hjemmearbejdsplads.

Er der også tænkt på indeklimaet?

Indeklima er lige så vigtig i hjemmekontoret

som i kontoret på jobbet

Indeklimaet har stor betydning for trivsel og sundhed og dermed god produktivitet.
Uanset om man arbejder hjemmefra nogle få dage om ugen eller om måneden, er indeklimaet på hjemmearbejdspladsen lige så vigtig som i virksomheden.
​​

Den rette funktionelle solafskærmning

Lys og en behagelig temperatur er vigtig for effektiviteten. Det kan den rette solafskærmning hjælpe med. Du får mulighed for at justere for lys og genskin i PC-skærmen, og flere typer af solafskærmning findes i en række farver og nuancer, så du ikke behøver at gå på kompromis med hjemmets stil og design.

Spar på energien med din smartphone

Ved at holde et behageligt indeklima og udnytte årstidernes lys og temperatur optimalt, sikres den bedste energibesparelse året rundt. Med motorstyret solafskærmning der er tilsluttet til Wifi-router, kan du styre din solafskærmning via en app på smartphone eller tablet. På den måde har du fuld kontrol – selv når du ikke er hjemme.

Høj kvalitet på solafskærmning

En lang række af vores produkter er bæredygtigt produceret leveret og certificeret. Kvaliteten er høj og langtidsholdbar, så du undgår hyppig udskiftning.

Vi tilbyder tekstiltyper der er fremstillet af opsamlede plastikflasker fra verdens have eller af rester fra modeindustrien.

Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv